Diyarbakır’da terör operasyonu

Diyarbakır'da polis tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin engellenmesi ve mensuplarının yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda el yapımı bomba, av tüfeği ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı a

Diyarbakır’da terör operasyonu

Diyarbakır'da polis tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin engellenmesi ve mensuplarının yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda el yapımı bomba, av tüfeği ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 16 Eylül 2015 günü saat 14.15 sıralarında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın giriş merdiveni altında yapmış olduğu aramalarda 3 adet etrafı şeffaf bant sarılı, metal profil içerisine hazırlanmış fitil ateşlemeli 1 adet mutfak, 2 adet piknik olmak üzere 3 adet tüp, 2 adet av tüfeği, 2 adet açılır kapanır kampet,1 adet seyyar megafon, 2 adet puşi, 1 çift eldiven, 2 adet poşet ve çeşitli kıyafet ve giyim eşyaları ele geçirildiği ifade edildi. Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edileceği ve olaya ilişkin tahkikatın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler