Diyarbakır’da patlama

Diyarbakır'da teröristler tarafından rögar kapağının altına tuzaklanan bomba, zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Bombanın geç patlaması olası bir faciayı önlerken, patlamanın şiddetiyle çevredeki ev ve işlerleri zarar gördü.Edinilen bilgil

Diyarbakır’da patlama

Diyarbakır'da teröristler tarafından rögar kapağının altına tuzaklanan bomba, zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Bombanın geç patlaması olası bir faciayı önlerken, patlamanın şiddetiyle çevredeki ev ve işlerleri zarar gördü.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi'nde meydana geldi. Burada teröristler tarafından rögar kapağının altına tuzaklanan yüksek tahrip güçlü el yapımı bomba, zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, bombanın geç patlaması olası bir faciayı önledi. Patlamanın şiddeti nedeniyle çevredeki ev ve işyerlerinde hasar oluşurken, park halinde bir araç da kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, patlamanın ardından bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Caddeyi trafiğe kapatan polis, patlamanın olduğu alan çevresinde güvenlik şeridi oluşturarak, incelemelerde bulundu. Kaçan teröristlerin yakalanması için de çok yönlü çalışma başlatıldı.

Diyarbakır’da patlama

Diyarbakır’da patlama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem