Diyarbakır’da kepenkler açılmadı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) tarafından yapılan çağrı üzerine Diyarbakır'da bugün esnafların çoğu kepenk açmadı.DBP Diyarbakır İl Örgütü'nce, Silvan ve Lice ilçelerindeki operasyonları protesto etmek amacıyla, dün esnafa kepenk kapatma, araç sahipler

Diyarbakır’da kepenkler açılmadı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) tarafından yapılan çağrı üzerine Diyarbakır'da bugün esnafların çoğu kepenk açmadı.

DBP Diyarbakır İl Örgütü'nce, Silvan ve Lice ilçelerindeki operasyonları protesto etmek amacıyla, dün esnafa kepenk kapatma, araç sahiplerine ise kontak çevirmeme çağrısı yapıldı. Çağrının ardından kentin merkez dört ilçesi, Bağlar, Sur, Yenişehir ve Kayapınar'da esnafların büyük bir çoğunluğu kepenk açmadı. Bazı yerlerde sadece fırın ve eczaneler kepenk açarken, Sur ilçesindeki sıkıntılı bölgelerde eczanelerin de kepenk açmadığı görüldü. Bunun yanı sıra, kentteki bankalar ise kepenklerinin sadece giriş kapısının önünde olan bölümünü açtı.

Çağrı nedeniyle Diyarbakır'ın caddelerinde de sessizlik yaşandı. Birçok vatandaş, araçlarını çalıştırmadı. Belediyelere ait toplu taşıma araçlarının tamamının çalışmadığı kentte, özel toplu taşıma araçlarının da sadece bir kısmı çalıştı. Kentte sessizlik hakim.

Diyarbakır’da kepenkler açılmadı

Diyarbakır’da kepenkler açılmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem