Diyarbakır’da firar: 6 mahkum kaçtı

Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi’nde ’terör’ suçundan yatan 6 mahkum firar etti. Firar edenler arasında 2013’te Bingöl Cezaevi’nden tünel kazarak kaçan ve yakalanan 3 kişinin olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, merkez Kayapınar ilçesindeki D Tipi Ka

Diyarbakır’da firar: 6 mahkum kaçtı
Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi’nde ’terör’ suçundan yatan 6 mahkum firar etti. Firar edenler arasında 2013’te Bingöl Cezaevi’nden tünel kazarak kaçan ve yakalanan 3 kişinin olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Kayapınar ilçesindeki D Tipi Kapalı Cezaevi’nde, ’Terör örgütüne üye olmak’ ve ’Terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak’ suçlarından yatan 6 mahkum firar etti. Mahkumların firar ettiği sabah sayımında ortaya çıkarken, konu ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı.

Firar eden mahkumlar arasında 25 Eylül 2015’te Bingöl M Tipi Cezaevi’nde tünel kazan ve yakalandıktan sonra Diyarbakır D Tipi Cezaevi’ne nakledilen 3 mahkumun olduğu da öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem