Diyarbakır'da çorbacı tarandı... 4 polis yaralı...

Saldırı Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Diyarbakır'ın meşhur çorbacılarından birinin olduğu Şair Sırrı Hanım İlkokulu'nun önünde oturan çok sayıda müşteri ile polis memurları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tarandı. ÇORBA İÇEN POL

Diyarbakır'da çorbacı tarandı... 4 polis yaralı...

Saldırı Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Diyarbakır'ın meşhur çorbacılarından birinin olduğu Şair Sırrı Hanım İlkokulu'nun önünde oturan çok sayıda müşteri ile polis memurları, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tarandı.

ÇORBA İÇEN POLİSLERİ TARADILAR: 4 YARALI

Saldırıda çorbacının önünde ve içinde oturan polis memurları ile müşteriler kurşunların hedefi oldu. İşyerinin önündeki polis memurları ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslar, yaralıları hastaneye kaldırdı. Çevre esnafı ile bazı vatandaşlar, ambulansların geç gelmesine tepki gösterdi.

Diyarbakır'da dün gece AKP İl Başkanlığının güvenliğini sağlayan polis ekibine teröristlerce uzun namlulu silahlahlarla düzenlenen saldırıda 2 polis yaralanmıştı. Olay yerinin yakınında ateşlenmemiş lav silahı da ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem