Diyarbakır ziyaretine sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Oberhausen'de Almanya Türk Federasyonu'nun 28. Büyük Kurultay programına katıldı. Bahçeli, kurultayda konuştu.Bahçeli: "Ülkemiz zor durumdadır. Başbakan yangına benzinle gitmektedir. Ana vatanda Türklüğü sindirmeye çalışa

Diyarbakır ziyaretine sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Oberhausen'de Almanya Türk Federasyonu'nun 28. Büyük Kurultay programına katıldı. Bahçeli, kurultayda konuştu.

Bahçeli: "Ülkemiz zor durumdadır. Başbakan yangına benzinle gitmektedir. Ana vatanda Türklüğü sindirmeye çalışan bir hükümet iş başındadır. Siz burada bayrağınızla iftihar ediyorsunuz ama Türkiye'de bayrağı indirmek için hainlerden destek uman bir yönetim işbaşındadır. Türklükle adeta savaşmaktadır. Başbakan milli ve manevi değerlere üst üste saldırmaktadır. Andımızı kaldırmayı çağdaşlık olarak sunan bu Başbakandır. Mualifleri susturmaya çalışan bu şahsiyettir. Hükümet etnik bölücülüğü palazlandırmış, PKK'yı aklamak için düğmeye basmıştır.

"Başbakan şimdi de kardeşi Barzani ile Diyarbakır'da buluşmuştur. Peşmerge başı ve sözde bir sanatçı Habur'dan Türkiye'ye giriş yapmıştır. Bu ikinci Habur rezaletidir.
Başbakan, peşmerge ile Diyarbakır'da ortaya çıkmıştır. Bu ülkeye ve Türk milletine zarar verdirmeyeceğiz. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler