Diyarbakır Lice'de 6 mahalleye giriş ve çıkış yasaklandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle 6 mahalleye giriş ve çıkış yasaklandı. GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR YASAKLANDI Valilik'ten yapılan açıklamada, dağlık ve ormanlık alanda faaliyet gösteren teröristlerin yakalanması amacıyla Konuklu, Yap

Diyarbakır Lice'de 6 mahalleye giriş ve çıkış yasaklandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle 6 mahalleye giriş ve çıkış yasaklandı.

GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Valilik'ten yapılan açıklamada, dağlık ve ormanlık alanda faaliyet gösteren teröristlerin yakalanması amacıyla Konuklu, Yaprakköy, Ahmetbey, Yünlüce ve Gürbeyli ve Hamzabey mahallelerinde operasyon düzenleneceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nca sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 05.00'ten geçerli olmak üzere ikinci duyuruya kadar bu bölgelere giriş ve çıkışlar yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem