Dışişleri'nden Türk yolcu açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa’daki uçak kazasında vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadının hayatını kaybettiğini söyledi. Çavuşoğlu ayrıca, ’’Bir de Yasmin adında bir yolcu var ama Türk olup olmadığını bilmiyoru

Dışişleri'nden Türk yolcu açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa’daki uçak kazasında vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadının hayatını kaybettiğini söyledi. Çavuşoğlu ayrıca, ’’Bir de Yasmin adında bir yolcu var ama Türk olup olmadığını bilmiyoruz’’ dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Fransa’da düşen uçak ile ilgili açıklama yaptı. Çavuşoğlu, uçakta 39 Türk yolcu bulunduğuyla ilgili sorulara, "Vatandaşlıktan çıkarılan 50 yaşındaki Muradiye Lohman adında bir kadın hayatını kaybetti. Evlenmeden önceki soyadı Çelik olan Muradiye adında bir soydaşımızın olduğunu tespit ettik. Yolcu listesini kontrol ettik. Bir de Yasmin adında bir yolcu var ama Türk olup olmadığını bilmiyoruz" dedi. Bakan Çavuşoğlu uçağın düşüş nedeniyle ilgili olarak bir bilgiye sahip olmadıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler