Dışişleri Bakanlığından seyahat uyarısı!

Dışişleri Bakanlığının internet sitesinde yer alan duyuruda, "Libya'nın doğusunda Bingazi merkezli olarak silahlı unsurlararası çatışmaların yoğunlaşarak sürmesi ve bu gelişmelerin ülke genelinde güvenliğe olumsuz yansımaları olması nedeniyle vatandaşları

Dışişleri Bakanlığından seyahat uyarısı!

Dışişleri Bakanlığının internet sitesinde yer alan duyuruda, "Libya'nın doğusunda Bingazi merkezli olarak silahlı unsurlararası çatışmaların yoğunlaşarak sürmesi ve bu gelişmelerin ülke genelinde güvenliğe olumsuz yansımaları olması nedeniyle vatandaşlarımızın zaruri olmadığı takdirde Libya'ya seyahat etmekten imtina etmeleri, bu ülkede bulunmaları için mücbir sebepleri olmayan vatandaşlarımızın da ülkeden ayrılmaları tavsiye edilmektedir" denildi.

Açıklamada, her şeye rağmen Libya'da kalması gereken vatandaşların şahsi güvenlikleri açısından gerekli tüm tedbirleri almaları ve azami düzeyde teyakkuzda olmalarının yararlı olacağı belirtildi. Bu kişilerin, Dışişleri Bakanlığı ve Trablus Büyükelçiliği'nce yapılabilecek uyarı ve duyuruları dikkatle takip etmesi tavsiye edilirken, acil durumlarda Konsolosluk Çağrı Merkeziyle irtibata geçmeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler