Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır açıklaması

Bu sabah saatlerinde Mısır'da yaşanan, 53 kişini ölmesine ve 300'den fazla insanın yaralanmasına sebep olan saldırılar sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, 'Uluslararası toplumu demokrasiden yana taraf olmaya ve Mısır halkının demokr

Dışişleri Bakanlığı'ndan  Mısır açıklaması
Bu sabah saatlerinde Mısır'da yaşanan, 53 kişini ölmesine ve 300'den fazla insanın yaralanmasına sebep olan saldırılar sonrası Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.
 
Bakanlık, 'Uluslararası toplumu demokrasiden yana taraf olmaya ve Mısır halkının demokrasi mücadelesine destek olmaya davet ediyoruz' dedi.
 
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Birliği'nin darbeye darbe demez ise saygınlığını yitireceğini söyledi.
 
Egemen Bağış, BM Koordinatörü ve Kalkınma Programı Mukim Temsilcisi Kamal Malhotra'yı Bakanlık binasında kabul etti. Sorularını cevaplayan Bağış, Mısır'daki askeri darbe konusunda AB'nin takındığı tavrı eleştirdi. Bağış, "Avrupa Birliği darbeye darbe demez ise saygınlığını yitirir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem