Dink davasında neler oluyor?

Dink davasında her şeyi değiştirecek kayıtlar.Hrant Dink davasında mahkemeye ulaşan Telekomünikasyon İletişim Dairesi (TİB) kayıtlarında 5 kişinin sanıklarla irtibatlı olduğu iddia edildi Dink ailesinin avukatları, TİB kayıtlarını tetkik ederek olay yerin

Dink davasında neler oluyor?

Dink davasında her şeyi değiştirecek kayıtlar.Hrant Dink davasında mahkemeye ulaşan Telekomünikasyon İletişim Dairesi (TİB) kayıtlarında 5 kişinin sanıklarla irtibatlı olduğu iddia edildi Dink ailesinin avukatları, TİB kayıtlarını tetkik ederek olay yerinde bulunan sanıklarla bağlantılı olduğunu düşündükleri 5 görüşme buldu.

Sanıklardan Mustafa Öztürk ve Salih Hacısalihoğlu'yla olay günü bölgede olan bazı numaraların daha önceden iletişime geçtikleri, olay yerinden arama yapan numaraların bir kısmının sanıklarla daha önceden iletişimi olduğu iddia edildi. İrtibati gösteren liste mahkemeye sunuldu.

Avukatlar bu görüşmeleri yapan 5 telefonla ilgili kayıtların istenmesi husunda talepte bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler