Dilencinin üzerinden çıkan para şaşkına çevirdi

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan yaşlı bir dilencinin üzerinden 16 bin 600 lira para çıktı.Edinilen bilgiye göre, Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentte dilencilik yapanlarla ilgili çalışma yaptı. Zabıta memurları, yapıl

Dilencinin üzerinden çıkan para şaşkına çevirdi

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan yaşlı bir dilencinin üzerinden 16 bin 600 lira para çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentte dilencilik yapanlarla ilgili çalışma yaptı. Zabıta memurları, yapılan çalışmalar kapsamında cami ve kalabalık mekanlarda dilencilik yaparak rahatsızlık veren çok sayıda dilenciyi yakaladı. Yakalanan dilencilerin üzeri aranıp, çıkan paralara tutanakla el konuldu. Ancak bir dilencinin üzerinden çıkan herkesi şaşkına çevirdi. 70 yaşlarında olduğu öğrenilen dilencinin üzerini arayan zabıta memurlarının elini attıkları her yerden para çıktı. Yaşlı dilencinin üzerinden yapılan aramalarda 16 bin 600 lira para bulundu. Parayı gören zabıta ekipleri durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Dilenci hakkında yasal işlem yapılırken, paralara da resmi olarak el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler