Dilek ve Burak'ın mutlu günü!

Trabzon’un önemli ailelerinden Çimşit ailesinin oğulları Burak Çimşit ile Zeren ailesinin kızları Dilek Zeren hayatlarını birleştirdi.Melek–Kamil Çimşit çiftinin oğulları Burak Çimşit ile Zehra-Mecit Zeren çiftinin güzel kızları Diler Zeren, bir süredir d

Dilek ve Burak'ın mutlu günü!

Trabzon’un önemli ailelerinden Çimşit ailesinin oğulları Burak Çimşit ile Zeren ailesinin kızları Dilek Zeren hayatlarını birleştirdi.

Melek–Kamil Çimşit çiftinin oğulları Burak Çimşit ile Zehra-Mecit Zeren çiftinin güzel kızları Diler Zeren, bir süredir devam eden birlikteliklerini 10 Mayıs 2015 pazar akşamı yapılan görkemli bir düğün ile taçlandırarak dünya evine girdiler.

Düğün öncesi yapılan nikah töreninde ömür boyu sürecek bir birlikteliğe "evet" diyen genç çifti, aileler, akrabalar, arkadaşlar ve çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

Yapılan düğünde başta genç çift olmak üzere bütün davetliler gönüllerince eğlendi.

Bizde Haber61.net ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluk diliyoruz.

11050246_10153237033086168_23206447620708612_n.jpg

1-353.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler