Dilay’ın sevgilisinden yürek burkan mesaj

Bolu'nun Gerede ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen üniversiteli Dilay Gül'ün, cinayet anında telefonda konuştuğu sevgilisi Sait Ç., sosyal paylaşım sitesi Faceebok sayfasından duygu yüklü bir mesaj yayınladı.Okuldan çıkarak yurda gitmek üzere yola çıktı

Dilay’ın sevgilisinden yürek burkan mesaj

Bolu'nun Gerede ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen üniversiteli Dilay Gül'ün, cinayet anında telefonda konuştuğu sevgilisi Sait Ç., sosyal paylaşım sitesi Faceebok sayfasından duygu yüklü bir mesaj yayınladı.

Okuldan çıkarak yurda gitmek üzere yola çıktığı sırada erkek arkadaşıyla telefonda konuşurken cinayete kurban giden Gerede Meslek Yüksekokulu kimya bölümü 1. sınıf öğrencisi Dilay Gül'ün Kayseri'de yaşayan sevgilisi Sait Ç., sosyal paylaşım sitesi sayfasından duygu yüklü bir mesaj paylaştı. "Seni sevdiğim gibi hiç kimseyi hiçbir şeyi sevmedim ben" diyerek yazısına başlayan Sait Ç., "Bunu sana defalarca söylemiştim gülüm. Sevemeyeceğimi de biliyorum. Fakat şuan insanların bir şey olmamış gibi davranmaları canımı daha da çok yakıyor. Oysa benim ışığım söndü dünyam karardı. Ve sen yoksun ya şimdi yaşama sevincim seninle birlikte gitti" notunu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem