Dilaver: Türkiye'de hukuk katledildi

3 Temmuz şike sürecinde Trabzonspor'un mahkemelerde hakkını koruyan Trabzonspor eski hukuk kurulu üyesi Atilla Dilaver, davada verilen beraat kararını sosyal medyada değerlendirdi. Şike suçlularının yaptıkları savunmalara Cas ve UEFA'nın gülüp geçtiğini s

Dilaver: Türkiye'de hukuk katledildi

3 Temmuz şike sürecinde Trabzonspor'un mahkemelerde hakkını koruyan Trabzonspor eski hukuk kurulu üyesi Atilla Dilaver, davada verilen beraat kararını sosyal medyada değerlendirdi.

Şike suçlularının yaptıkları savunmalara Cas ve UEFA'nın gülüp geçtiğini söyleyen Dilaver Türkiye'de hukukun katledildiğini söyledi.

İşte Dilaverin dikkat çeken mesajları;

Hukukun katledilmesinin sorumlusu; hakkına sahip çıkmayan, 3 maymunu oynayanlardır. Daha önce Ceyhanspor’un 50 bin lira ödeyerek Mezitlispor’u 2-1 yendiği ve (3.Ligde) ligde kaldığı maç için TFF, telefon tapelerine bakarak ŞİKE DEDİ. CAS;" maç raporlarında şike şüphesinin olmaması, şike yapılmadığı anlamına gelmez" dedi. CAS'tan büyük uzman mı var? Şike mahkumları, medyada ve mahkemelerde dile getirdikleri savunma ve iddialarını UEFA ve CAS'a aynen yaptı. UEFA VE CAS, GÜLDÜ.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem