DHKP-C'li saldırganlar Adliye'ye böyle girdi...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlerin İstanbul Adalet Sarayı'na ve savcının odasına giriş görüntüleri paylaşıldı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca paylaşılan fotoğraflarda, Kiraz'ı şe

DHKP-C'li saldırganlar Adliye'ye böyle girdi...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlerin İstanbul Adalet Sarayı'na ve savcının odasına giriş görüntüleri paylaşıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca paylaşılan fotoğraflarda, Kiraz'ı şehit eden teröristler Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol'un, ayrı ayrı adliyeye girişleri yer alıyor.

adliye-saldirgan-ara-foto-3.jpg

Teröristlerden birinin avukat girişinden elinde cübbeyle, diğer teröristin ise vatandaşların girdiği kapıdan arama yapılarak adliyeye girdiği görülüyor.

Fotoğraflarda Yayla ve Doğruyol'un adliye içerisinde koridorlarda yürüyüşleri ve daha sonra buluşmaları, ardından savcı Kiraz'ı şehit ettikleri odaya girişleri yer alıyor. Fotoğraflarda teröristlerin giriş çıkış saatleri de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem