Devrim Evin Haber61'e konuştu!

Haber61.net / Haber Merkezi - Trabzon'da düzenlenen 15'inci Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında kente gelen "Fetih 1453" filminde Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Devrim Evin, hayranlarıyla söyleyişi yapacağı salona gelmemesi dün kent gündemine otu

Devrim Evin Haber61'e  konuştu!

Haber61.net / Haber Merkezi - Trabzon'da düzenlenen 15'inci Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında kente gelen "Fetih 1453" filminde Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Devrim Evin, hayranlarıyla söyleyişi yapacağı salona gelmemesi dün kent gündemine oturmuş epeyce konuşulmuştu.

Haber Muhabirimiz ile görüşen  Devrim Evin, "Benim böyle bir şey yapma ihtimalim yok kesinlikle. Ben otelde söyleyişi ye katılacağım zamanı beklerken bir anda bana telefon açarak iptal olduğunu söylediler. Ben Trabzonluyum hiç bir zaman yapmayacağım bir durumdur sahneye çıkmamak. Organizasyon eksikliğinden kaynaklandı. Ben diğer illere gidiyorum Trabzon'da mu çıkmayacağım?" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem