Devletin zirvesi bu mitingde buluşacak

Sivil Dayanışma Platformu tarafından düzenlenecek miting için hazırlıklar tamamlandı ve dev bir sahne hazırlandı. Montajın tamamlanmasının ardından "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" yazılı dev pankart sahnenin önüne asıldı. 1 milyon kişinin katılım

Devletin zirvesi bu mitingde buluşacak

Sivil Dayanışma Platformu tarafından düzenlenecek miting için hazırlıklar tamamlandı ve dev bir sahne hazırlandı. Montajın tamamlanmasının ardından "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" yazılı dev pankart sahnenin önüne asıldı. 1 milyon kişinin katılımının hedeflendiği miting öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan da resmi Twitter hesabından mesaj yayınlayarak, "Tüm vatandaşlarımızı bir olmaya, birlik olmaya, teröre karşı tek ses olmaya, Yenikapı'ya davet ediyorum" çağrısında bulundu. Erdoğan, mitingle ilgili afişi de Twitter hesabında paylaştı.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPANACAK

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, miting nedeniyle bugün bazı yolların sabah saat 08.00'den etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacağını duyurdu. Açıklamaya göre; Bakırköy Taşhanlar Köprü, Aksu Caddesi çıkışından Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı Kavşak arası kapatılarak araçlar Bakırköy istikametine yönlendirilecek. Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi sahil istikameti, Namık Kemal Caddesi'nden Sahil Kennedy Caddesi istikameti, Atatürk Bulvarı Pertevniyal Lisesi önünden Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi istikameti de trafiğe kapatılacak, araçlar Millet Caddesi ve Vatan Caddesi'ne yönlendirilecek. Yine Sahil Kennedy Caddesi, Balık Hali'nden itibaren Yedikule'ye kadar kapalı olacak.

İDO'DAN UYARI

da Yenikapı'ya araçlarıyla gelecek yolcularını miting nedeniyle Eminönü- Yenikapı güzergâhını kullanmaları ve özellikle miting saatine denk gelen seferlerde seyahatlerden en az 30 dakika önce terminalde olmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem