Devlet büyüklerine hakaret iddiasına 5 gözaltı

Türkiye genelinde Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nce düzenlenen "Teröre lanet ve şehitlere saygı" yürüyüşü sonrasında 5 kişi, "Cumhurbaşkanı'na ve devlet büyüklerine hakaret" ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Genel Merke

Devlet büyüklerine hakaret iddiasına 5 gözaltı

Türkiye genelinde Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nce düzenlenen "Teröre lanet ve şehitlere saygı" yürüyüşü sonrasında 5 kişi, "Cumhurbaşkanı'na ve devlet büyüklerine hakaret" ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nce Türkiye genelinde "Teröre lanet ve şehitlere saygı yürüyüşü" düzenlendi. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yapılan yürüyüş sonrası Kadirli polisi yürüyüşteki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İnceleme sonrası "Cumhurbaşkanı'na ve devlet büyüklerine" hakaret ettikleri iddiasıyla C.A., A.V., A.D., H.S. ve H.A. isimli 5 kişi bu sabah gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler