Devlet Bahçeli: "Sonuna Kadar Varız"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.NATO'dan Patriot Talebi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin Suriye sınırına Patriot hava ve füze savunma sistemlerinin yerleştirilecek olmasını değerle

Devlet Bahçeli: "Sonuna Kadar Varız"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

NATO'dan Patriot Talebi
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin Suriye sınırına Patriot hava ve füze savunma sistemlerinin yerleştirilecek olmasını değerlendirdi.
 
Bahçeli, "Milletimizin güvenliği ve esenliği için gerekli görülen her önlem gecikmeden hayata geçirilmelidir. Muhtemel tehlikelere karşı kararlı adımlar atmak zarurettir" dedi.
 
"Sonuna Kadar Varız"
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İspanya ziyareti öncesi havaalanıda yaptığı açıklamada, terör suçu ile ilgili fezlekelere alışılmışın dışında karar vereceklerini belirtmişti.
 
Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, BDP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına da destek olacaklarını söyledi.
 
Devlet Bahçeli’nin konu ile ilgili açıklamaları şöyle:
 
"Milliyetçi Hareket partisi teröre yardım ve yataklık yapanların terör örgütüyle arasına sınır çekemeyenlerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına sonuna kadar vardır ve daha önceki teklifinin de arkasındadır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem