Dev uyuşturucu operasyonu kamerada

İstanbul Sultanbeyli ve Tuzla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 113 kilo esrar ele geçirildi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyon polis kamerası tarafından kaydedildi.Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü e

Dev uyuşturucu operasyonu kamerada

İstanbul Sultanbeyli ve Tuzla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 113 kilo esrar ele geçirildi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyon polis kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Sultanbeyli ve Tuzla'da yaptıkları iki ayrı baskında bir iş yeri deposunda 45,5 kilo toz, bir aracın bagajında ise 68 kilo ham ve işlenmiş esrar ele geçirdi. Operasyon anları ise polis kamerası tarafından kaydedildi.

Ele geçirilen toplam 113 kilo esrar maddesi polis tarafından yakılarak imha edilirken, satışa hazır haldeki uyuşturucu maddenin doğu ve güneydoğu illerinden İstanbul'a getirilerek piyasaya sürülmeye çalışıldığı öğrenildi. Polis, olay ile ilgili 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılar, Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan A.S. (25), "uyuşturucu bulundurmak" ve "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden A.K. (41) ile M.Y.'nin (47) ise mahkemedeki duruşmaları devam ediyor.

,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem