Dev mitingin hazırlıkları tamam

Ankara'da bugün yapılacak "Teröre hayır kardeşliğe evet" mitingi için hazırlıklar tamamlandı.Hak-İş, Memur-Sen, MÜSİAD, Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Barolar Birliği, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİS

Dev mitingin hazırlıkları tamam

Ankara'da bugün yapılacak "Teröre hayır kardeşliğe evet" mitingi için hazırlıklar tamamlandı.

Hak-İş, Memur-Sen, MÜSİAD, Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Barolar Birliği, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TÜRK-İŞ Konfederasyonu, TÜRMOB, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) ortaklığıyla düzenlenen miting 16.30'da Sıhhiye'de başlayacak. Sıhhiye'de toplanan katılımcılar, 1. TBMM önüne yürüyecek. Katılımcılara sadece Türk bayraklarıyla katılma çağrısında bulunuldu.

Miting için toplanma alanı olan Sıhhiye Meydanı'nda güvenlik önlemleri alındı. Arama noktalarında polislerin beklediği alana henüz kimse alınmadı. Meydanda bomba arama çalışmaları yapıldı. Meydanın etrafı polis barikatıyla çevrildi. Ambulans ve itfaiye araçları hazır bekletiliyor. Gidecekleri yere meydandan geçerek gitmek isteyen vatandaşlara meydanın kapalı olması nedeniyle polis izin vermedi. Sıhhiye Meydanı'na çıkan yolların kapalı olması nedeniyle trafikte yoğunluğun arttığı görüldü. Çevik kuvvet polisleri de alan dışında güvenlik için hazır bekletiliyor.

Dev mitingin hazırlıkları tamam

Dev mitingin hazırlıkları tamam

Dev mitingin hazırlıkları tamam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler