"Derhal serbest bırakılmalılar"

 İnce, TBMM’de düzenlediği basın toplantısı öncesinde gazetecilere yeni yıl çikolatası dağıttı.Ergenekon ve Balyoz davaları ile ilgili yeniden yargılanma tartışmalarıyla ilgili İnce, “Bunlar hükümlü değil tutsak, bunların derhal serbest bırakılmaları lazı

"Derhal serbest bırakılmalılar"

 İnce, TBMM’de düzenlediği basın toplantısı öncesinde gazetecilere yeni yıl çikolatası dağıttı.

Ergenekon ve Balyoz davaları ile ilgili yeniden yargılanma tartışmalarıyla ilgili İnce, “Bunlar hükümlü değil tutsak, bunların derhal serbest bırakılmaları lazım. Yargılamaya ne gerek var” dedi. İnce, tutuklu milletvekilleri ile ilgili olarak, “Milletvekillerinin yeri TBMM’dir. Ne gerekiyorsa gelsinler yapalım” diye konuştu. Gazetecinin tutuklu milletvekilleri ile ilgili ısrarlı soruları karşısında İnce, “Onu AK Parti’ye sorun, bana bile AK Parti dedirttiniz” dedi.

Sabahat Tuncel ile ilgili verilen kararın sorulması üzerine İnce, “Meclis Başkanı’nın tavrı önemli burada. Biz CHP olarak 550 milletvekili için aynı noktada duruyoruz. Meclis Başkanı’nın tavrı bunu belirleyecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler