Depremler devam ediyor!

Ege denizinde dün öğle saatlerinde meydana gelen depremin ardından, Çanakkale gece 4,2 ile sallandı.  Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Eceabat açıklarında, Gökçeada'ya yaklaşık 19 kilometre
Depremler devam ediyor!
Ege denizinde dün öğle saatlerinde meydana gelen depremin ardından, Çanakkale gece 4,2 ile sallandı. 
 
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Eceabat açıklarında, Gökçeada'ya yaklaşık 19 kilometre uzaklıkta, saat 02.00'de 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 
 
Sarsıntının 10,68 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir