| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 06 Şubat 2011 10:24

Deprem şiddetini artırıyor!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 04.08'de Kuşadası merkezli yaklaşık 2 kilometre derinlikte 4.2 şiddetinde orta dereceli bir deprem gerçekleşti.Kuşadası Kö

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 04.08'de Kuşadası merkezli yaklaşık 2 kilometre derinlikte 4.2 şiddetinde orta dereceli bir deprem gerçekleşti.

Kuşadası Körfezi'nde meydana gelen deprem Kuşadası'nın yanı sıra Aydın ve İzmir'in komşu ilçelerinde de hissedildi. Bilindiği gibi Kuşadası ile komşu ilçe Selçuk'ta dün toplam 7 deprem meydana gelirken aynı bölgede bugün de 2.4 ile 4.2 arasında yine yedi deprem daha oluştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!