Deprem kısa süreli paniğe neden oldu

Marmara Denizi'nde 4.5 şiddetinde meydana gelen depremi, Tekirdağ'da yaşayan vatandaşlar hissetmedi.Kandilli Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, saat 19.20'de merkez üssü Marmara Denizi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Trakya Bö

Deprem kısa süreli paniğe neden oldu

Marmara Denizi'nde 4.5 şiddetinde meydana gelen depremi, Tekirdağ'da yaşayan vatandaşlar hissetmedi.

Kandilli Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, saat 19.20'de merkez üssü Marmara Denizi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Trakya Bölgesi'nde hafif hissedilirken, depremin şiddetinin hafif olması nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Tekirdağ'da depremi hisseden bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, Tekirdağ genelinde deprem vatandaşlar tarafından hissedilmedi.

İsmail Cumhur isimli vatandaş, depremi hissetmediğini ancak arkadaşlarının telefonla arayıp depremi hissettiklerini, depremin küçük çaplı olduğunu söylediklerini ifade etti.

Süleymanpaşa ilçesinde esnaflık yapan İsmail Gen ise, "Depremi hissetmedim, o sırada müşterilerle ilgileniyordum. Depremin olduğunu evdekiler arayıp söyledi. Hanım çocuklar falan dışarı çıkmış beni de arayarak dışarı çıkmamı söylediler" dedi.

Sinan Sevim ise depremin çok hafif olduğu için hissedilmediğini belirterek, "Küçük bir depremdi aslında korkutucu değildi. İnsanlar panik yapıp dışarı çıkmışlar biz de insanları görünce dışarı baktık ne oluyor diye. Çok hafif olduğu için hissedemedik" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler