Deprem anında korku dolu anlar

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 5.1'lik depremin ardından son 18 saat içerisinde 19 kez artçı sarsıntı meydana gelirken, deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiy

Deprem anında korku dolu anlar

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 5.1'lik depremin ardından son 18 saat içerisinde 19 kez artçı sarsıntı meydana gelirken, deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre; saat 17.39'da, merkez üssü Erbaa ilçesine bağlı Yoldere köyünde 5.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında artçı sarsıntılar devam ediyor. Son 18 saatte Tepekışla köyünde 3.9 olmak üzere Doğanyurt, Tepekışla, Gümüşalan ve Ayan Köylerinde 3.2, 2.9, 2.7, 2.4, 2.1, 2.0 1.6 şiddetlerinde 19 artçı sarsıntı oldu. Gün içinde ise Erbaa ilçesine bağlı Doğanyurt köyünde 1.6, 2.4, 2.7, 2.9, 3.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Erbaalılar geceyi evlerinde endişe içerisinde geçirdi. Birkaç ailenin geç saatlere kadar evlerinin dışında geçirdiği görüldü.

Depremde bir marketin raflarındaki ürünlerin yerlere saçılması ise depremin şiddetini gözler önüne serdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere de market raflarının sallanması, raflardaki ürünlerin yere düşmesi ve vatandaşların can havli ile dışarı kaçması yer aldı.

Deprem anında korku dolu anlar

Deprem anında korku dolu anlar

Deprem anında korku dolu anlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler