Denize atlayıp ölmek istedi

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, denize atlayarak ölmek isteyen 18 yaşındaki B.A. yakındaki bir teknede kalan dalış eğitmeni Talha Bayram (24) tarafından son anda kurtarıldı. Lise mezunu olan ve iki yıldır üniversite sınavlarına hazırlandığı öğrenilen B.A.,

Denize atlayıp ölmek istedi

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, denize atlayarak ölmek isteyen 18 yaşındaki B.A. yakındaki bir teknede kalan dalış eğitmeni Talha Bayram (24) tarafından son anda kurtarıldı. Lise mezunu olan ve iki yıldır üniversite sınavlarına hazırlandığı öğrenilen B.A., saat 15.30 sıralarında, Anatolia Meydanı’ndaki eski Gümrük İskelesi’ne gelip, bir süre manzarayı seyretti.

B.A., daha sonra çevredekilerin şaşkın bakışları arasında denize atlayarak ölmek istedi. Yakındaki bir teknede kaldığı öğrenilen dalgıç eğitmeni Talha Bayram, genç kızı farkedip, suya atlayarak boğulmak üzereyken kurtardı. Çevredekilerinde yardımıyla tekneye çıkartılan B.A., ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan B.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem