Denizci astsubay öldürüldü!

Olay Balıkesir'in Edremit ilçesi İnönü Caddesi üzerinde 'denizci' yazılı bir büroda saat 17:00 sularında meydana geldi. Emekli Denizci Astsubay 62 yaşındaki Ali Gündüz ile henüz kimliği belli olmayan iki gençle tartışmaya başladı. Tartışma sonunda gençler

Denizci astsubay öldürüldü!

Olay Balıkesir'in Edremit ilçesi İnönü Caddesi üzerinde 'denizci' yazılı bir büroda saat 17:00 sularında meydana geldi. Emekli Denizci Astsubay 62 yaşındaki Ali Gündüz ile henüz kimliği belli olmayan iki gençle tartışmaya başladı. Tartışma sonunda gençlerden birinin tüfeğe sarılarak ateş ettiği tüfekten çıkan saçmaların Ali Gündüz'ün kalbine yakın bir yere isabet ettiği ve olay sonrası şahısların olay yerinden hızla uzaklaştığı öğrenildi.

Olay yerinde cansız olarak kanlar içerisinde yatan Gündüz'ü gören çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri yaptıkları inceleme sonucu Ali Gündüz'ün hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay sonrası çevrede polis araştırma yaparken, bir yandan da olay yerinde inceleme yaptı. Cinayetin şüphelisi olan bir kişinin polis tarafından alındığı öğrenilirken Gündüz'ün cesedi otopsi için Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem