Deniz Seki tekrar hapse girecek!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin, ‘uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek’ suçlamasıyla yargılandığı davada dün karar çıkmadı. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Deniz Seki katılmadı. 18 sanıklı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki m

Deniz Seki tekrar hapse girecek!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin, ‘uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek’ suçlamasıyla yargılandığı davada dün karar çıkmadı. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Deniz Seki katılmadı. 18 sanıklı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını vererek sanıkların cezalandırılmasını talep etmişti. Karar aşamasına gelinen duruşma, bazı sanık avukatlarının katılmaması ve istenen bazı evrakların eksik olması nedeniyle 8 Mart’a ertelendi.

8 YIL İSTENİYOR

“Uyuşturucu ticaretine yardım etmek” suçundan yargılanan şarkıcı Deniz Seki ve şoförü hakkında 8 yıla kadar hapis istenen davada, diğer 15 sanığın da 7.5 ile 39 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmaları talep ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem