Deniz Seki o dizide neden oynadı?

Cezaevinde bir dizi filmde rol almasıyla tartışmalara yol açan Deniz Seki’den açıklama geldi. Seki, "’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı kabul etmemin tek nedeni mahkumların sesi olmak için" dedi.   Deniz Seki’nin menajeri Özgür Aras, cezaevinde ’Eşkıya Düny

Deniz Seki o dizide neden oynadı?
Cezaevinde bir dizi filmde rol almasıyla tartışmalara yol açan Deniz Seki’den açıklama geldi. Seki, "’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı kabul etmemin tek nedeni mahkumların sesi olmak için" dedi.
 
Deniz Seki’nin menajeri Özgür Aras, cezaevinde ’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alan Seki’yi ziyaret ettiğini açıkladı. Deniz Seki’yle dizi üzerine konuştuklarını ifade eden Aras, Seki’nin diziyle ilgili görüşlerini paylaştı.
 
’Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alarak 13 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinde ekran karşısına çıkan Deniz Seki, menajeri Aras’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
"’Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz’ı kabul etmemin tek nedeni mahkumların sesi olmak için. Burada yardıma muhtaç insanlar var. Onların sesi olmak için. Cezaevlerinde çok kimsesiz, durumu iyi olmayan, görüşçüsü gelmeyen kader mahkumları var. Dizide diyaloglarım da hep bunların üzerine. Proje geldiğinde çok duygulandım. İzin almalarına çok şaşırdım. Güzel bir ekip, inanılmaz bir oyuncu kadrosu. Tüm ekibe tek tek teşekkür ediyorum. 2 gün boyunca kendimi özgür hissettim. Ne zaman çekim ekibi gitti koğuşa geri döndüm mahkum Deniz oldum."
 
Deniz Seki ’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde cezaevinde bestelediği şarkısını ilk defa söyledi. O sözler ise şöyle;
 
BÜYÜMÜŞSÜNDÜR
 
Aşkın içinden geçtiysen büyümüşsündür
 
Rüzgar yönünü değiştirdiysen esmemişsindir, ılıksındır sen
 
Bu neyin bedeli maalesef yanmadan sönmüyor insan
 
Keşfe dalıp kendini seyrettiysen sen
 
Hatıralarınla yüzleşmişsindir
 
Mutlu olmayı hak ettiysen sabretmişsindir, sabretmişsindir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler