Deniz Kuvvetleri'nde şok intihar!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli uzman Çavuş 39 yaşındaki Bülent Aksungur, kaldığı askeri lojmandaki evinde eşi 35 yaşındaki Songül, 13 yaşındaki engelli oğlu Mertcan ve 15 yaşındaki kızı Büşra'yı beylik tabancası ile öldürdükten sonra tabancayı b

Deniz Kuvvetleri'nde şok intihar!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli uzman Çavuş 39 yaşındaki Bülent Aksungur, kaldığı askeri lojmandaki evinde eşi 35 yaşındaki Songül, 13 yaşındaki engelli oğlu Mertcan ve 15 yaşındaki kızı Büşra'yı beylik tabancası ile öldürdükten sonra tabancayı başına dayayıp ateşleyerek intihar etti.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bilgel de olayı duyar duymaz olay yerine geldi ve yetkililerden bilgi aldı.

Olay, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Bayburt Sokak'ta bulunan askeri lojmanlarda bu sabah saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Evden gaz kokusu duyan sitenin kapıcısı, balkondan içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı. Kapıcının haber vermesi üzerine lojmana çok sayıda asker ve polis ekibi sevk edildi.

Yapılan ilk incelemede, borçları nedeniyle uzun süredir sıkıntılı günler geçirdiği belirtilen Uzman Çavuş Bülent Aksungur'un önce yatak odasındaki eşi Songül'ü, ardından ayrı odalarda bulunan engelli oğlu Mertcan ile kızı Büşra'yı beylik tabancası ile öldürdüğü, daha sonra evin holünde kafasına dayadığı tabancıyı ateşleyerek intihar ettiği belirlendi. Olayı haber alan Aksungur'un yakınları sinir krizi geçirdi.

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANI ORAMİRAL BİLGEL DE OLAY YERİNDE
Olayın duyulması üzerine Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel de eve gelerek görevlileren bilgi aldı. Evin içine de giren Oramiral Bilgel, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler