Deniz Akkaya'dan 1 Kasım açıklaması

Arafta Sorular’ programına konuk olan Deniz Akkaya, özel hayatı ve yaklaşan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.   Popüler kültürden kaçmadığını belirten eski manken, “Modellik ruhumu artık tatmin etmeyince bıraktım. Herkesin işinin er meydanı var. Be

Deniz Akkaya'dan 1 Kasım açıklaması
Arafta Sorular’ programına konuk olan Deniz Akkaya, özel hayatı ve yaklaşan seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Popüler kültürden kaçmadığını belirten eski manken, “Modellik ruhumu artık tatmin etmeyince bıraktım. Herkesin işinin er meydanı var. Benim savaşım hep özel hayatımın didiklenmesiyle geçiyor. Başka biri, özeliyle ilgili  haber  çıktığında darmadağın olur ama ben artık buna işimin götürüsü olarak bakıyorum” dedi.
 
Belli zamanlarda Eyüp Sultan’a gidip  Sabah  namazı kıldığını anlatan Akkaya, “Kalabalıkta çok yalnız bir insanım. Çevremdekiler tarafından ‘anlayamadıkları tip’ olarak addediliyorum” açıklamasını yaptı. Eski manken 1 Kasım’daki genel seçimlerle ilgili ise şöyle konuştu: “Çocuğumun geleceği için kim en sağlıklı alternatifi sunarsa ona oy vereceğim. Şu anda ideolojik olarak arkasında duracağım kimse yok.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler