Denisa Tanase'den şok eden Burak Özçivit iddiası!

Romanya'da 'Bambi' isimli bir grubun solistliğini yapan Denisa Tanase'nin, Türkiye'de geçirdiği tatilde Burak Özçivit hakkında söyledikleri şaşkınlık yarattı. Özçivit'in kendisine evlenme teklif ettiğini iddia eden Tanase, hatta "Çocuk yapalım" bile dediğ

Denisa Tanase'den şok eden Burak Özçivit iddiası!

Romanya'da 'Bambi' isimli bir grubun solistliğini yapan Denisa Tanase'nin, Türkiye'de geçirdiği tatilde Burak Özçivit hakkında söyledikleri şaşkınlık yarattı. Özçivit'in kendisine evlenme teklif ettiğini iddia eden Tanase, hatta "Çocuk yapalım" bile dediğini iddia etti. Ancak sosyal medyada yapılan açıklamalara göre Tanase ciddi şekilde yanılmış olabilir.
Dört yıldız evli olduğu doktor eşinden ayrılan Denisa program yaptığı açıklamada, Türkiye'de yaptığı tatilde evlenme teklifi aldığını ve yüzünün evliliği ve çocuk fikrini çağrıştırdığını ifade etti.

Onunla İstanbul'a taşınacağını belirten Denisa Tanase, kendisine bu teklifi yapan kişinin Burak Özçivit olduğunu iddia etti ancak sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu olayın peşini bırakmayan takipçiler evlenme teklifi yapan kişinin Burak Özçivit değil de ona çok benzeyen "Bu Tarz Benim" yarışmasına katılan Barış Egemen Göçmen olduğunu söylediler.

İddiaların henüz netlik kazanmadığı öğrenilirken, Özçivit hayranlarının Göçmen ve Tanase'nin aynı otelde tatil yaparken çekilen fotoğraflarını paylaştıkları öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler