Demokrasi,terörün ilacıdır!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizim, 9 yıldır yaptığımız yatırımları, gerçekleştirdiğimiz reformları, bir dayatmanın ve tehdidin sonucu olarak lanse etmeye çalışanlar, açıkça söylüyorum yalan söylüyorlar ve aslında kendi kirli emellerini örtmeye çalışı

Demokrasi,terörün ilacıdır!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bizim, 9 yıldır yaptığımız yatırımları, gerçekleştirdiğimiz reformları, bir dayatmanın ve tehdidin sonucu olarak lanse etmeye çalışanlar, açıkça söylüyorum yalan söylüyorlar ve aslında kendi kirli emellerini örtmeye çalışıyorlar. Neymiş? 'Terör örgütünün saldırıları Hükümeti bu bölgeyle ilgilenmeye zorlamış.' Bu, yalandır, alçakça bir iftiradır ve mesnedi olmayan bir kara kampanyadır'' dedi.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İNFAZLARINI GÖRMEZDEN GELİYOR

Başbakan Erdoğan Bitlis'te yaptığı konuşmada, ''Bu bölgede özgürlükler yaygınlaştıkça, demokratik standartlar yükseldikçe, inkar, ret ve asimilasyon politikaları ortadan kaldırıldıkça, terör örgütü ve uzantıları, kendi inkar, ret ve faşizm sistemlerini tesis etme gayretine girdiler. 9 yıl öncesine kadar faili meçhulleri dillerinden düşürmeyenler, dikkat edin, bugün terör örgütünün infazlarını görmezden geliyorlar'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: 'ARTIK BUNLARI GÖRÜN '

'Benim bu bölgedeki tüm kardeşlerim, terör örgütü ve onun uzantılarının bu faşizan baskılarını lütfen artık görsün. Nitekim görüyor da. Evladı ölen anne babalar, esnaf, sanatçılar, iş adamları, sivil toplum örgütleri artık cesaretle çıkıp, 'Yeter artık' diyorlar. Ben her fırsatta ifade ediyorum:

Demokrasi, terörün ilacıdır, panzehiridir. Demokratik standartlar yükseldikçe, yatırımlar arttıkça, geçmişin hataları telafi edildikçe, benim bu bölgedeki kardeşim de gerçeği görüyor ve teröre sırtını dönüyor, lanet okuyor. İnşallah bu süreç bu şekilde devam edecek. İnşallah, terör örgütünün elinde, bir tek dahi istismar aracı kalmayacak. Göreceksiniz, terör örgütünün, onun uzantılarının maskesi çok daha hızlı düşecek ve bölge insanı, terörün musallatından artık sıyrılacak.''

KİMSEDEN KORKUMUZ YOK

Erdoğan, ''Bizim bu millete sevdamız var. Bu topraklara sevdamız, aşkımız var. Ve bizim Allah'a muhabbetimiz ve korkumuzdan başka kimseden korkumuz yoktur, bu da böyle biline'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler