Demiryolunun peşini bırakmıyor

Giresun Üniversitesi ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan "Erzincan-Gümüşhane-Giresun (Tirebolu)-Trabzon Demiryolu Hattı Çalıştayı", 17 Şubat 2012 Cuma günü Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştiri

Demiryolunun peşini bırakmıyor

Giresun Üniversitesi ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan "Erzincan-Gümüşhane-Giresun (Tirebolu)-Trabzon Demiryolu Hattı Çalıştayı", 17 Şubat 2012 Cuma günü Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çalıştay Koordinatörü, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever, Erzincan-Gümüşhane-Giresun (Tirebolu) ve Trabzon Demiryolu Hattı projesinin gerçekleşmesi noktasında Giresun Üniversitesi olarak çaba harcadıklarını ifade etti. Gümüşhane-Tirebolu demiryolu projesi için 7 kişilik bir komite oluşturduklarını ifade eden Sever, "Bu komite konuyla ilgili çalışmalar 17 Şubat 2012 tarihinde bir günlük çalıştay yapacağız.

Demiryoluyla ilgili Giresun Üniversitesi'nin organize ettiği değişik üniversitelerimizden konuyla ilgili bilim adamlarını 17 Şubat 2012 tarihinde Giresun'a çağırdık. Onlar bildirilerini sunacaklar sonra bir sonuç bildirgesi oluşturacağız. Bu sonuç bildirgesini de kamuoyu ve ilgili kurumlarla paylaşacağız. 7 kişiden oluşan çalıştay düzenleme komitesine biz de Giresun Üniversitesi olarak bilimsel anlamda destek vereceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem