Demet Akalın'dan Hande Yener'e sert tepki!

Yıllardır polemikleriyle gündeme gelen Hande Yener ve Demet Akalın arasındaki gerginlik son dönemde iyice kızıştı. Şimdi de Hande Yener’in Bodrum’da açtığı Sebastian Beach’te Demet Akalın’ın şarkılarını çaldırmadığı, bu konuda DJ’lere yasak koyduğu ortaya

Demet Akalın'dan Hande Yener'e sert tepki!

Yıllardır polemikleriyle gündeme gelen Hande Yener ve Demet Akalın arasındaki gerginlik son dönemde iyice kızıştı. Şimdi de Hande Yener’in Bodrum’da açtığı Sebastian Beach’te Demet Akalın’ın şarkılarını çaldırmadığı, bu konuda DJ’lere yasak koyduğu ortaya çıktı. Çıkan haberler üzerine dün sabah telefonla “Söylemezsem Olmaz” programına bağlanan Demet Akalın, Yener’in bu hamlesini önemsemediğini söyledi.

"HANDE'NİN KÜÇÜK PLAJINDA ÇALSAM NE OLUR ÇALMASAM NE OLUR"

Demet Akalın, şöyle konuştu: “Erdem Kınay ‘Bana o plajdan teklif var, tabii ki çıkmayacağım’ dedi. Ben de ‘Saçmalama, ekmek parası bu. Tabii ki çıkacaksın’ dedim. 6 konser anlaştı. Böyle şeyler çok ayıp. Ama o gerçekten benim şarkılarımın çalınmamasını istemiş. O küçücük plajda ben çalsam ne olur çalmasam ne olur, tüm Türkiye beni dinliyor. Hiç önemli değil bunlar.

"BEN ONUN ŞARKILARINI HER YERDE SÖYLÜYORUM"

Ben onun şarkılarını söylüyorum her yerde. Onun için Demet Akalın’ım, onun için bazı koltuklara oturuyorum. Benim kalbim temiz.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem