Demet akalın takipçisine demediğini bırakmadı

Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira için gelen hediyeyi Instagram sayfasında paylaşınca ortalık karıştı. Takipçilerinin Demet Akalın'a yazdıkları ünlü şarkıcıyı çıldırttı."BABASI YENİ ARABA ALIR DA..."Akalın, eşi Okan Kurt'un yeni otomobili ve kızı Hira için

Demet akalın takipçisine demediğini bırakmadı

Şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira için gelen hediyeyi Instagram sayfasında paylaşınca ortalık karıştı. Takipçilerinin Demet Akalın'a yazdıkları ünlü şarkıcıyı çıldırttı.

"BABASI YENİ ARABA ALIR DA..."

Akalın, eşi Okan Kurt'un yeni otomobili ve kızı Hira için gelen oyuncak aracı paylaşarak, "Babası yeni araba alır da kızım boş kalır mı? Almanya'dan gelmiş. Teşekkürler Mercedes" diyerek duyurdu. Akalın, paylaştığı fotoğrafta takipçileriyle sohbette etti. Bir takipçisinin, "Benim babam 21 yıldır oyuncak araba bile almadı" yorumuna Akalın, "Benimde yoktu" diyerek çocukluktaki zorluğunu dile getirdi. "Okan Bey'e baba diyebilir miyim?" yorumuna Akalın, "Tabii" diyerek şakalaştı.

demet-akalin-araba-mercedes.jpg

"GÖRGÜSÜZ..." 

Akalın, daha sonra 'Görgüsüzlük' yorumları yapılınca tepki gösterdi. Akalın ilk önce, "Görmemişlikte tavan yaptın. Zaten paran yokmuş gibi sponsorla yaşıyorsun" yorumuna, "Ne yapayım almayım mı? Sağol mı diyim" diyerek tepki göstermedi. Bir takipçisinin, "Sırf bu yorumları yapsınlar diye atıyorsun. Hoşuna gidiyor görgüsüz zengin demeleri" yorumuna Akalın, "Günah be. Tatmin olsunlar. Bana yazınca rahatlarlar herhalde. Sevap kazanıyorum. Günahları onların boynuna" diyerek takıldı.

"SORSAN BEŞ VAKİT DUADALAR"

Akalın bir takipçisinin yaptığı yorumdan sonra sert çıktı. "Yemin ederim ünlülerden bizi temsil eden en görgüsüz ünlü sensin. Az görgülü ol" yorumu gelmesine Akalın, yorumu gönderen takipçisinin profilni inceledi. Türbanlı olan takipçisini inceleyen şarkıcı, "Bana bunu yazarken kendi sayfanda sıralı sıralı çekip koymuşsun. Az bok atıcaksın diye o boku suratına bulaştırma. Benden sana tavsiye. Bayılıyorum bu halli ablalara bir de sorsan beş vakit duadalar. Maşallah gıybet bitmiyor ama" diyerek çıkıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler