Dehşet bu otobüste yaşanmıştı...

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde Tem Otoyolu Kocalar Tesisleri yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, İstanbul'dan Şanlıurfa'ya giden yolcu otobüsünde bulunan A.K. (24) isimli şahıs, otobüste bulunan başka bir yolcu ile tartışmış ve eline aldı

Dehşet bu otobüste yaşanmıştı...

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde Tem Otoyolu Kocalar Tesisleri yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen olayda, İstanbul'dan Şanlıurfa'ya giden yolcu otobüsünde bulunan A.K. (24) isimli şahıs, otobüste bulunan başka bir yolcu ile tartışmış ve eline aldığı bıçakla otobüste dehşet saçmıştı. Elindeki bıçağı yolculardan Abdullah B. (33), Süleyman S. (32) ve Murat K.'nın (40) boynuna saplayan A.K, Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ormanlık alanda yaşanan 2 saatlik kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmış, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olayın yaşandığı otobüs Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne ulaştı. Yolcuları ve otobüs personelini yakınları ile firma yöneticilerinin karşıladığı öğrenildi.

Otobüsün firmanın garajına park edildiği, otobüs personeline ise izin verildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem