Defne Joy'un raporu hala çıkmadı!

3 Haziran'da Adli Tıp Kurumu Başkanı Doçent Doktor Haluk İnce, astım hastası olan ve ilaç kullanan ünlü sunucunun raporunun çıktığını belirterek "İlaçları kanında bulduk, içkiyle birleştiğinde kalbi durdurabileceği sonucuna ulaştık" demişti. İnce'nin bu a

Defne Joy'un raporu hala çıkmadı!

3 Haziran'da Adli Tıp Kurumu Başkanı Doçent Doktor Haluk İnce, astım hastası olan ve ilaç kullanan ünlü sunucunun raporunun çıktığını belirterek "İlaçları kanında bulduk, içkiyle birleştiğinde kalbi durdurabileceği sonucuna ulaştık" demişti. İnce'nin bu açıklamasının üzerine sunucunun eşi Yasin Solmaz ve annesi Hatice Foster'ın avukatı aynı gün raporun gönderileceği Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soluğu aldı. Ancak savcılık raporun gelmediği belirtti.

SONUNA KADAR GİDECEĞİZ
Aradan 3 hafta geçti ancak çıktığı belirtilen rapor hâlâ savcılığa ulaşmadığı açıklandı. Hatice Foster'ın avukatı Ersan Taştekin, son olarak cuma günü savcılığa gittiğini belirtti ve "Üç hafta önce raporun çıktığı ve savcılığa iletildiği basında yer aldı ama rapor hâlâ savcılığa ulaşmamış. Biz de merakla bekleme halindeyiz. Her gün raporu soruyoruz. Savcı gelecek raporun niteliğine göre hareket edecek. Biz takipsiz kararı da verilse sonuca itiraz edeceğiz, bu işle ilgili gerçek sebep ortaya çıkana kadar bütün hukuki yolları tüketeceğiz.

Türk adaletine güveniyoruz ama gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvuracağız" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem