Dedektörü alıp sahile koştu

Antalya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına, Konyaaltı sahilinde altın arayanlara ekmek kapısı oldu. Antalya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağmur ve fırtına kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi.

Dedektörü alıp sahile koştu

Antalya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan fırtına, Konyaaltı sahilinde altın arayanlara ekmek kapısı oldu.

Antalya'da sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağmur ve fırtına kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde dev dalgalar kıyıyı dövdü. Saatteki hızı 51.9 kilometreyi bulan rüzgar, denizde dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Şehir merkezinde yağmura aniden yakalanan vatandaşlar ise otobüs durakları ve çatı altlarına sığındı. 3 gündür kapalı bir hava bulunan Antalya'da Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Cuma günü havanın parçalı bulutlu 17 derece olması bekleniyor.

Her yıl milyonlarla yerli ve yabancı turisti ağırlayan Antalya'nın Konyaaltı Plajı'nda ise tatilcilerin yerini define avcıları aldı. Şiddetli fırtına ve sağanak yağmura aldırış etmeden sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahile koşan define avcıları, yaz sezonu boyunca tatilcilerin düşürdüğü altın kolye, yüzük, bilezik gibi takıların peşine düştü. Defineciler, burada buldukları eşyaları cüzi fiyatlara satarak evine ekmek götürmeye çalışıyor.

Dedektörü alıp sahile koştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem