Dayakçı polisler ifade verdi

 İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Ahmet Koca'nın (22) şikayeti üzerine soruşturma başlatmıştı. Soruşturmayı yürüten savcı Ayhan Bedirhan bugün olaya ilişkin 11 polisin ifadesini aldı. Polislerin tamamı ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Po

Dayakçı polisler ifade verdi

 

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Ahmet Koca'nın (22) şikayeti üzerine soruşturma başlatmıştı. Soruşturmayı yürüten savcı Ayhan Bedirhan bugün olaya ilişkin 11 polisin ifadesini aldı. Polislerin tamamı ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Polislerin ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Soruştuma devam ediyor.

 

AHMET KOCA'YA DAVA AÇILMIŞTI

Öte yandan 18 Haziran'da yaşanan amatör kameraya da yansımış ve polislerin dayak görüntüleri büyük tepki toplamıştı. 7 polisin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma ise tamamlanmış ve Ahmet Koca hakkında "Görevi yaptırmamak için direnme ve kamu görevlilerine görevlerinden dolayı zincirleme hakaret" suçundan 2 yıl 3 aydan 6,5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açılmıştı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem