Davutoğlu'ndan flaş talimat

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu düzeninin korunması ve basın kuruluşlarına dönük olarak gerekli tedbirlerin derhal alınması talimatını verdi. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, yurt genelinde yaşanan olaylar hakkında İçişleri Bakan

Davutoğlu'ndan flaş talimat

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kamu düzeninin korunması ve basın kuruluşlarına dönük olarak gerekli tedbirlerin derhal alınması talimatını verdi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, yurt genelinde yaşanan olaylar hakkında İçişleri Bakanı Selami Altınok ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'den telefonla bilgi aldı.

Başbakan Davutoğlu, kamu düzeninin korunması ve basın kuruluşlarına dönük olarak gerekli tedbirlerin derhal alınması talimatını verdi.

'KARDEŞ KAVGASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Hukuk çerçevesinde yürüttüğümüz operasyonları büyük bir kararlılıkla devam ettirirken, kardeş kavgasına da müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Terörün cezasını hukuk çerçevesinde güvenlik güçlerinin ve yargının vereceğini belirten Davutoğlu, "Kimse kendisini kanunun yerine koymamalıdır" açıklamasında bulundu.

Başbakan Davutoğlu, "Başta basın kuruluşları olmak üzere, siyasi parti merkezleri ve sivil vatandaşlarımızın mülklerine zarar vermek kabul edilemez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem