Davutoğlu Millileri yalnız bırakmadı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye ile Hollanda arasındaki milli maçı izlemek için Konya'ya geldi.Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte uçakla geldiği Konya havalimanından Başbakanlık otobüsü ile önce Hakkari'n

Davutoğlu Millileri yalnız bırakmadı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye ile Hollanda arasındaki milli maçı izlemek için Konya'ya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte uçakla geldiği Konya havalimanından Başbakanlık otobüsü ile önce Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesi'nde 14 Ağustos günü arazi arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata'nın merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, ardından da İstanbul Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezi'ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından olay yerinde inceleme yaptığı sırada teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in merkez Selçuklu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti. Şehit aileleriyle görüştükten sonra burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Davutoğlu, çocuklara da hediyeler dağıttı. Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu daha sonra, Türkiye ile Hollanda arasındaki müsabakayı izlemek için Konya Büyükşehir Torku Arena'ya gitti.

Davutoğlu Millileri yalnız bırakmadı

Davutoğlu Millileri yalnız bırakmadı

Davutoğlu Millileri yalnız bırakmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler