Davutoğlu Gözyaşlarını Tutamadı

Arap Birliği üye ülkelerinin dışişleri bakanlarıyla Gazze'deki Şifa Hastanesi'ni ziyaret eden Dışişleri Bakanı Davutoğlu, yaralı Filistinlileri görünce gözyaşlarını tutamadı.Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ve

Davutoğlu Gözyaşlarını Tutamadı

Arap Birliği üye ülkelerinin dışişleri bakanlarıyla Gazze'deki Şifa Hastanesi'ni ziyaret eden Dışişleri Bakanı Davutoğlu, yaralı Filistinlileri görünce gözyaşlarını tutamadı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ve Arap Birliği üye ülkelerinin dışişleri bakanları, İsrail saldırılarında yaralanan çok sayıda Filistinlinin tedavi gördüğü Şifa Hastanesi'ne geldi.
 
Eşi Sare Davutoğlu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da yer aldığı ziyarette Davutoğlu, İsrail saldırısında yakınlarını kaybeden bazı Filistinlilerle bir araya geldi.
Başsağlığı dileklerini ileten Davutoğlu'nun, Filistinlilerle kucaklaşırken, gözyaşlarına hakim olamadı. Davutoğlu'nun hıçkırarak ağlaması, etrafındaki insanları da duygulandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem