Davutoğlu Gazze'de

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi başkanlığındaki Arap dışişleri bakanlarından oluşan heyetle Gazze'ye girdi.Özel uçakla Mısır'ın Ariş kentine gelen, daha sonra buradan Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arab

Davutoğlu Gazze'de

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi başkanlığındaki Arap dışişleri bakanlarından oluşan heyetle Gazze'ye girdi.

Özel uçakla Mısır'ın Ariş kentine gelen, daha sonra buradan Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi başkanlığındaki Arap dışişleri bakanlarından oluşan heyetle, karayoluyla Gazze'ye hareket eden Davutoğlu, Mısır-Gazze sınırındaki Refah Sınır Kapısı'ndan geçti.
 
Gazze'yi ziyaret eden, ''ilk üst düzey Türk yetkilisi'' olarak tarihe geçen Davutoğlu ile Arap bakanları, sınır kapısında, Filistinli yetkililer karşıladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem