Davetiyesini dağıtırken can verdi

 4 gün sonraki düğünü için davetiye dağıtan genç, kazada hayatını kaybetti...Kırşehirspor Başkanı Recep Şanal'ın yeğeni olan Yüksel Şanal'ın kullandığı otomobil, Kırşehir-Kayseri Karayolu'ndaki Mucur Mola Park Dinlenme Tesisleri yakınında devrildi. Otomob

Davetiyesini dağıtırken can verdi

 

4 gün sonraki düğünü için davetiye dağıtan genç, kazada hayatını kaybetti...

Kırşehirspor Başkanı Recep Şanal'ın yeğeni olan Yüksel Şanal'ın kullandığı otomobil, Kırşehir-Kayseri Karayolu'ndaki Mucur Mola Park Dinlenme Tesisleri yakınında devrildi. Otomobil, refüjdeki ağaca çarparak durabildi.Kazada ağır yaralanan ve ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan 23 yaşındaki Şanal, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

14 Mayıs'ta düğünü vardı

 

Yüksel Şanal'ın 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak düğünle Funda Sapmaz ile dünyaevine gireceği, düğün davetiyelerini dağıtırken kaza geçirdiği öğrenildi.

 

Bu arada, kazanın meydana geldiği yerde ve otomobilde Şanal'ın düğün davetiyeleri bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem