Dağlıca'ya hava harekatı... 5 terörist öldürüldü

İşte TSK'nın açıklaması: "Hakkari / Dağlıca'da icra edilen Hava Harekatı sonucunda, Bölücü Terör Örgütünün mühimmat ve akaryakıt deposu olduğu belirlenen hedefler imha edilmiş, beş terörist etkisiz hale getirilmiştir" Dağlıca kırsalında terör örgütünün

Dağlıca'ya hava harekatı... 5 terörist öldürüldü

İşte TSK'nın açıklaması:

"Hakkari / Dağlıca'da icra edilen Hava Harekatı sonucunda, Bölücü Terör Örgütünün mühimmat ve akaryakıt deposu olduğu belirlenen hedefler imha edilmiş, beş terörist etkisiz hale getirilmiştir"

Dağlıca kırsalında terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda 16 asker şehit düşmüş, 6 asker yaralanmıştı.

Genelkurmay'ın bugün yaptığı diğer açıklamalar ise şöyle:

BİTLİS

Bitlis'te bir kamyoneti gasp etmeye çalışan Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist güvenlik kuvvetlerince yapılan müdahale sonucunda etkisiz hale getirilmiştir.

ŞIRNAK

Şırnak'ta vatandaşların ihbarı üzerine Bölücü Terör Örgütü mensubu iki terörist ele geçirilmiştir.

İKİ PKK'LI TESLİM OLDU

Suriye'de faaliyet gösterirken Bölücü Terör Örgütünden kaçan iki terörist Şanlıurfa ve Mardin'de güvenlik güçlerine teslim olmuştur.

ŞANLIURFA'DA 9 TÜFEKLE YAKALANDI

Şanlıurfa / Akçakale'de sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışırken yakalanan motosikletli bir şahıs, dokuz adet G-1 piyade tüfeği, 67 adet şarjör, bir adet av tüfeği ile birlikte ele geçirilmiştir.

TUNCELİ

Tunceli'de icra edilen operasyonda, yaralı olarak kaçan bir teröriste ait bir Kaleşnikof piyade tüfeği ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

İKİ BAZ İSTASYONU PATLATILDI

Van ve Siirt'te iki baz istasyonu Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce El Yapımı Patlayıcı ile kullanılamaz hale getirilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem