Dağlıca’daki şehit sayısı 4’e yükseldi

Dağlıca'da şehit sayısı 4'e yükseldi. Dağlıca bölgesi ve civarında dün yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında ağır yaralanan asker şehit oldu.Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, 17 Ekim 2015 tarihinde, Dağlıca bölgesi ve civarınd

Dağlıca’daki şehit sayısı 4’e yükseldi

Dağlıca'da şehit sayısı 4'e yükseldi. Dağlıca bölgesi ve civarında dün yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında ağır yaralanan asker şehit oldu.

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, 17 Ekim 2015 tarihinde, Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında ağır yaralanan kahraman silah arkadaşımız da yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Diğer beş kahraman silah arkadaşımızın tedavileri devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler