Dağdan kaçan terörist teslim oldu

Siirt Valisi Musa Çolak, bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki kampında bulunan bir teröristin, ailesi ile yapılan ikna görüşmeleri sonucunda PKK terör örgütünün dağ kadrosundan kaçarak, 16 Ağustos 2011 günü akşam saatlerinde Pervari İlçe Jandarma Ko

Dağdan kaçan terörist teslim oldu

Siirt Valisi Musa Çolak, bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyindeki kampında bulunan bir teröristin, ailesi ile yapılan ikna görüşmeleri sonucunda PKK terör örgütünün dağ kadrosundan kaçarak, 16 Ağustos 2011 günü akşam saatlerinde Pervari İlçe Jandarma Komutanlığına teslim olduğunu belirtti.

Vali Musa Çolak, çeşitli şekillerde kandırılan bütün teröristlere de çağrıda bulunarak, devletin adaletine ve hoşgörüsüne sığınmalarını istedi. Dağa çıkarak hiçbir sorununun çözülemeyeceğini vurgulayan Vali Çolak, çocukları kandırılan ailelere de büyük görevler düştüğünü ifade ederek, devletin terör sorununun üstesinden gelecek güce ve kararlığa sahip olduğu kaydetti.

 

Vali Musa Çolak, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla da çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem